plan sverige presenterar stolt..

För tre veckor sen så slog vi nävarna i bordet ju, och skaffade oss ett fadderbarn. Minns ni? Annars kan ni kika in hära.
Iallafall. Nu har vi ju fått alla papper och tjejen heter Reeta och är 12 år och kommer ifrån Indien.
Nu sitter vi här igen med ett halvt glas vin och slår nävarna i bordet och har bestämt oss för att skicka en gåva. Men frågan är vad. Det får bara väga 150 gram. Så ni är jättevälkomna med tips. Vore mysigt och känna lite gemenskap och det är ju faktiskt till en god gärning.


Hon kunde väl ha kostat på sig ett leénde iallafall.

en olycka händer så lätt

Idag på jobbet var det sådär kul och jobba. Backspegel på vänster sida fungerar sådär när jag har lagat den med en hel tejprulle typ. Och idag så rullade jag in lite väl sent. Två timmar sent för att vara exakt. Sådär trött och massa sylt i ögonen.

Men när jag ändå sköter min uppgift galant stör jag mig på icke billister inne istan som tror att dom är hårda och bilar är mjuka. Fråga storebror min som låg i koma ett par dagar när han blev påkörd av en taxi om det stämmer. Den gången var det taxibilens fel. Därav mitt allmäna hat mot taxichaufförer. Men iallafall.. det är cyklister till höger, gångtrafikanter till vänster och dom bara går rakt ut i gatan utan den minsta respekt. Idag höll jag på bokstavligen meja ner en stackare som bara klev rakt ut i gatan och ett argt växlande av kärleksfulla ord uppstod:

Gångtrafikanten:
Men vafan, är du helt jävla blind eller?

Jag:
Oj, förlåt, det var bilväg här, jag såg inte det.

GT:
Men du kan väl förfan inte köra hur som helst, sitter du och blundar och kör eller?

Jag:
Japp, det första man blir blind på är ögonen har jag hört. Men du får väl ta å leta upp ett jävla övergångsställe och gå på fattar du väl, dumhuvve.

GT:
Är jag ett dumhuvve? Vem höll på och köra på vem egentligen?

Jag:
Ja, det är riktigt.

Så vevade jag upp rutan, vinkade glatt och åkte därifrån. Jävla idiot.

pigg och kry

Då var det klart. Första ispasset efter en veckas sjukdom och träningslägret i helgen som tjuvstart. Benen är urpumpade och handlederna har brytit sig loss från cementen. På fredag är det seriestart mot Salem borta. Välkomna!

pålitlig som ett par papperskor i dåligt väder

Så kan det kännas ibland.


förorten suger

Pratade precis med en kompis som bor i Malmö. Det var längesen vi jobbade ihop nu och han ser till så att södra sidan håller sig top notch. Han är skaparen bakom Miloo.se. Det visade sig att han var gammal skolkamrat till ett nyförvärv i laget och han berättade även om polisstuderande Petter som har svårt att få till det socialt och har blitt nekad vänskap på facebook fyra gånger och när dom springer på varandra så har han alltid mycket att göra så han hinner inte stanna till och snacka skit. Förortsmobbing.

Idag flexade jag till det ordentligt. Jag tittade på väckaklockan runt kvart i sex och tänkte aldrig i livet och snoozade fram en timme och rullade in på jobbet, utan backspegel, runt 07.15. ( börjar 06.30 ). Packade bilen, skrev skaderapport och tejpade ihop en egen backspegel eftersom en duktig sopgubbe kört sönder den när den stod parkerad hemma. Nu är ja trött som ett as och vill duna in lite.

Fnatta har kommit hem och erbjöd sig och laga middag. Fan va gott sa jag.

Ilandsproblem

Jag har en bekant som har värdens största ilandsproblem. Hon träffar nån och hon tycker dom ligger alldeles för lite. Så nu är hon helt skärrad och vet inte vad hon ska ta sig till. Hon har sina funderingar på om han är bög eller vad i helvete det kan bero på?
På det så har hon bekanta som är i par och dom har temadagar varje söndag. Det innebär att varje söndag har dom ett nytt tema och man får välja varannan gång. Idag hade grabben valt analtema. Snacka om häcken full.

Nu ville jag lägga upp en bild på fadderungen hära, men det var tydligen inte politiskt korrekt pga den icke rumsrena inledningen i detta inlägg. Fast jag tror att 12 åriga Reeta från Indien är snuskigare än vad vi tror.
Jag trodde vi skulle få nån fillifjong-gong-gong till kines eller nåt som fadderbarn, Men hon var visst från Indien. Risigt.

PS. Lilleman fick visst stryk med 9-2 i hockey idag. På superstjärna-nivån. Trist..


inkilning

Bloggdött i helgen. Vi har varit i Nyköping med hockeylaget, Skarpan. Inkilningen innehöll en femkamp som bestod av grenarna marshmallows-race, skottkärre-race, ölhävning, fånga ägg och samla saker på stan.

Marshmallows-race, då är man endast iklädd suspensoar ( pungskydd ) och klämmer ihop en marshmallow mellan skinkorna, springer 20 meter, sänker en 33:a bira och springer tillbaka och lämnar över marshmallowen till nästa.

Skottkärra, ena killen håller upp den andres ben som går på händerna, i 20 meter, häller i sig en bira och vandrar tillbaka. Fortfarande klädda i susp.

Ölhävning, sänka så många bira på kortast tid.

Fånga ägg, mellan ett avstånd på 10 meter kasta ägg till varandra, så många ägg som var hela fick man kasta på motståndarlaget. Krossat ägg = bira. Iklädd susp.

Samla saker på stan, ihop stripade fyra och fyra med 2 bira var fick grabbarna springa ut på stan och samla saker. EU-pall, en fender, kanelbulle, BH/trosa var några av sakerna som fanns med på listan och tro de eller ej så grejade ena laget allt och drog full pott. Iförda träningsoveraller.

Lagom radiostyrd så rev jag hotellobbyn och kasta en blomkruka på en sovandes Rocky, vårat nyförvärv från Nässjö. Sen så är minnet svagt. Summa kardemumma så ska jag aldrig mera dricka och jag har aldrig mått sämre i hela mitt liv.

bloggish

Nu är det slut på alla påhopp om hur Lilleman är värdelös i alla tv-spel som vi har hemma. Jag har känt efter och det känns helt enkelt som om jag är en mer mognare person nu, jag är ju faktiskt gammal. Så vad tjänar det till att sitta och smutskasta honom hära? Det finns inget mera att berätta om det.

Jag är fortfarande sjuk och jag har druckit te, zappat och kollat på Batman. Fick lite rysningar när Nicole Kidman spårar ur i den första filmen. Tänk och dejta ett sånt psykfall. Fyfan.

Jag kollade runt lite på bloggtoppen idag. Vilket jag ser att Blondinbella ligger etta. Vad hände egentligen? Hur fick hon all uppmärksamhet. Och javisst, jag är tok-avis. Jag skulle osså vilja ha ett eget företag, åka till London med min respektive men framför allt vara 17 och kär. Men hennes kille Nils verkade inte ha det lika lätt, han hade svårt och sova i tvåsamheten. Så han blev tvungen och kasta ut sin blonda sötnos ur sängen, för män som sov med sina respektive sov enligt undersökning sämre. Vem gjorde den undersökningen?
Det är väl ganska mysigt och krypa ner under täcket och känna hennes hud mot din, smida en sked och dela värme.



Notera att jag fortfarande är avis.

kross

10 - 2. Lilleman, va hände? Största krossen någonsin?

slutboxat?

Nu är jag förbannad så inåt helvete!! Är det nån som vill köpa ett Xbox 360?

Xbox 360 säljes. 2000 bagis.

I priset ingår:
Två handkontroller ( trådlösa )
"Moddad" spelkonsol, innebär att du kan spela brända spel.

Spel:
( orginal ) NHL 08
( orginal ) Euro 08
( orginal ) Halo 3
( orginal ) Viva Piñata
( orginal ) Forza Motosport

( brända ) Call Of Duty 4
( brända ) Beijing 08
( brända ) Top Spin 3
( brända ) PES 08
( brända ) Devil May Cry 4
( brända ) Guitar Hero Aerosmith
( brända ) Tiger Woods 08
( brända ) Burnout Paradise

Säljes pga tidsbrist!

Martin
[email protected]
0733138867

dödstraff

Om en kanibal får dödstraff och ska äta sin sista måltid och han beställer kinamat, får han äta en kines då?


utklassning

Nu har vi spelat lite mera tv-spel. I hockey är det utökat till 13-2 i matcher och jag gick me på att spela en PES 08 match som jag osså vann med 3-2. Nu har jag brutit sönder spelet och kastat det så långt ögat når så jag aldrig mera kan spela PES. En vinst av en möjliga, mot Lilleman som sitter och spelar det 8 av 10 timmar hemma.

alexei kovalev

Varför Kovalev? Det frågar alla.
Här är en 8 minuter och 54 sekunder lång anledning tll varför Kovalev är värdens största kung!


bara i mitt huvud

Den 23 september. Grattis!! Music and lyrics går på TV. Den har jag sett på bio engång. Den är bra, visst?


snyfthistoria

Nu när jag inte jobbar för att jag är sjuk så dagdrömmer jag om hur jag sitter på en sandstrand med två piña colada i varsin hand och en stock snus som tilltugg.
Men istället ligger jag i soffan och har feberfrossa, zappar mellan 350 kanaler som inte visar ett skit och orkar knappt masa mig till köket för och göra te. Hur synd är det om mig?

klappat och klart

Vi spelade hockey igen. När vi inte springer runt och minigrisar med att rapa och fisa här hemma så krigar vi med varsin xbox-kontroll i handen. Igår så ledde jag med 6-1 i matcher och den Lilleman vann på var allstar. Idag har jag jämnat ut det lite, och krossat. Vi har spelat tre matcher idag, samtliga på allstar nivån. 3 - 0, 3 - 1 och 6 - 1. Jag vann alla. Vi pratar NHL 08. 

Lite statistik:

Lilleman är Canada och jag är Ryssland. Denna match är spelad på allstar nivå.

Sen kan jag erkänna på engång att jag har sett mig besegrad i PES 08 och vill inte spela det. Stort för en värdelös förlorare och erkänna ett nederlag. Det är inte direkt vad Lilleman kan göra. Han sitter och skyller på precis allt och lite till, samt att han jublar som om han vunnit sm-guld när han träffar ribban med en slagborre.

Tisdag 23/9 kl 13:50:
Hemmakärringen jobbar och drar in pengar till familjen, precis som det ska vara.
Lilleman sitter och försöker öva på nhl, med gråten i halsen och fegheten spelar in när han hostar fram ett nej när jag frågar om vi ska spela.
Jag är inte så värst nöjd när jag har lekt hem 9 - 1 i matcher.

Update:
Linköping och Frölunda gjorde upp. 4 - 2 skrevs slutsiffrorna till. På superstar nivå ( den högsta på spelet ).
10 - 1 i matcher nu.

27 is gone..

Helgen har varit lugn med en trio utan tre. Lilleman har haft annat för sig. Vi är tydligen inte alls lika roliga att vara med. Annars har det väl varit en helg utan skandaler och paret höll sams.. fan, där rök den hundringen.

Idag när jag skulle ta min dagliga 120 minuters promenad så skulle jag bara sätta på mig mössa och gå, och va händer då, jo Lilleman har glömt den! Vafan, tänk om jag skulle glömma hans susp på torsdag, då kan han få ont. Och nu var det ju så typiskt att jag slapp gå osså.
Vi har haft xbox krig idag och jag vinner alltid i hockey, förutom en match, så nu tror lillen han är världsmästare och vägrar spela den kärringen. Det enda han gör nu är och springer runt och är uppkäftig för att han lyckas vinna en match av 7. Det som kommer stå i kommentarena nu är att den han vann var på allstar nivå och dom andra var på proffs. Han hävdar att han är bättre än mig och jag hävdar att även en blind höna kan hitta korn.

Måndag 22/9 kl 16:50:
Lillen har lämnat lyan för jobb.
Fnatta kom precis hem.
Martin är sjuk, det är jättesynd om honom som är snorig, ont i halsen och har jätteont i ryggen. Han måste nog lägga sig i ett varmt bad och dricka honungste och kurera sig.

nattsvart

Hej! Nu har vi förlorat igen. 19-19 i målskillnad på tre matcher! Bra frammåt och nattsvart bakåt? Slipsarna verkar tycka dom får låna pucken för lite eftersom du tycks ha en njutbar känsla när dom får hämta ut den ur eget nät så som dom kastar in puckarna!! Vi har bara två stycken, så de kommer bli tufft när den ena ska operera sin tennisarmbåge. Vart fan är Örn? Sveriges bästa div 2 målvakt med 94% i räddningsprocent och han platsar inte i Skarpan eller är det hos Lilja? Jag tror att Kent Agent får förhandla om.

Slinkan är ett svullo ;)


bröderna dalton

Igår var jag på maskerad med Anders. Bland Marilyn Monroe, Sandy från Grease, Jokern från Batman och lite andra kändisar dök Joe och Averell Dalton upp. Dom satte skräck i hela festen och rånade rubbet.



Dom andra två brorsorna satt inne och Rattata hade sprungit bort.

bakdel

Jag, Jätten och Taylor skulle bara gå ut och ta några öl på Kelly´s. Fast vi hamnade på den förbannade jollen och drack smörkola grogg hos Pamsan hela kvällen fram till stägning. Sen tävlade jag och Taylor om vem som kunde äta mest på McDonalds. Jätten försvann mystiskt och nu ska jag åka och handla maskeraddräkt.

sen när blev jobb träning?

Jobbade på som vanligt idag. Taylor kom förbi och bjöd på glass. Sotare. Solveig hon bjöd på dumlekolor. Idag är det ju fredag, så då orkar man kämpa lite hårdare på sitt arbete för att man ska få komma hem, dvs idag sprang jag i trappor, upp och ner. Jag pirrade hundratals kilo och jobbade hårt helt enkelt.
Jag har oftast jättetrevliga kunder och man skapar en sorts arbetsrelaterad kompis relation med dom. Man frågar alltid hur det är med dom, man säger trevlig helg varje fredag och med dom yngre frågar man om helgen har varit bra och så.
Snälla rara Cecilia på Randstad, hon verkar ha sett, precis som alla andra, att jag har lagt på mig lite, ungefär 8 kg, så hon anpassar sina beställningar efter ett träningspass hon har arbetat fram till mig. Det är säkert, hon sa det idag. Jag hade ett paket till henne med fem kulspettspennor i och frågade om jag sprang i alla dessa trappor för att hon ska få fem sketna pennor.

"- Idag är det koncentrerat på kondition, istället för styrka som när jag beställer mycket."

Ja, tack för den!

Dagens fråga:
Hur utbildad måste man vara för att vara konsult på ett dataföretag, ha flaskbottnar till glasögon. Se ut som en nörd och kan konsten att stå och stirra som ett stort jävla fån när det plingar någon på dörren istället för och gå och öppna?
Fucking retard!!

glassbilen

Jag kom hem och gjorde min vanliga rutin. Tvätta tassarna, satte på en kopp te, fällde ner ringen och satte mig. Fast först av allt så drog jag på The Unnamned Feeling och höjde ordentligt. Och iväg for tankarna..

Tänk om jag körde en stor lastbil med så mycket att göra så jag blev tvungen att snöra fast pirran utanpå bilen. Hur skulle jag orka spela match då?


Skulle ha sett ut lite som såhär tror ja..

ansiktsboken

Jag diskuterade med min kompis Jätten om hans förhållande med sin "tjej". Jag förstod inte riktigt hur seriöst det var och vi surrade på ganska länge och tillslut blev jag tvungen att fråga om dom hade relation på facebook eftersom jag ville se vad det var för tös han hade hittat.

"Facebook? Är du dum eller?"

Det var svaret jag fick. Inte visste jag att relationerna har nått en ny nivå nu när facebook är så himla populärt. Är man tillsammans på facebook så är det seriöst som fan tydligen. Står det på facebook så är det sant!

"ja vilar ba ögonen"

fick tydligen inte publicera nån bild :(

en

Med krig i öronen avnjuter jag introt till Metallica´s mästerverk "One".
Lilleman har tonat ner ilskan och idag har han bara ollat Fnattas väckarklocka och lagt knäckemacka under hennes lakan. Vi har tagit en tupplur tillsammans, men inte ihop. Men visst är det trevligt när man kan ta ett stycke bra kompis, och be han hålla käften, och sen somna breve varandra. Men med behaglig avstånd. Man vill ju inte att folk ska tro det är en bög-fabrik det här.

Torsdag 18/9 kl 16:09:
Fnatta är säkert på väg hem, men det bästa är att hon har glömt sin tunnelbanebok, så hon har astrist på sin hemresa.
Nickelina är nyduschad och springer runt och luktar gott, och jag har satt på kaffet, Taylor kommer på besök.

snabb som en skållad råtta

Idag på jobbet gjorde jag som jag brukar och jobbade hårt som satan och kom hem för en halvtimme sen ungefär. Senare ska Taylor komma på besök. Det ska bli kul, ska piska han lite i NHL 08 och bjuda på kaffe, han tar med sig dammsugarna. Ni vet såna där punchrullar? Asgoda.

50 stopp och klar fem i halv ett. Bra jobbat

maffiamyggor?

Jag är nyklippt. Sandra´s frisörsyrra har gjort mig fin i barret och Sandra har gnällt hela kvällen om hur hon har blitt biten av en mygga. En gangster-mygga. Myggorna´s Ray Liotta. För hon har fått värdens böld har hon inbillat sig.
Tösen är från norrland ( Bålsta ). Så nu gnäller hon på allt som hon drabbats av på södersidan. Stackare..

nu äre klippt!

Enskede:
Nu är råget måttat. Fnatta har bytt lag och Lilleman tar inte lätt på det hära. Han är nära på att kasta ut henne. Han hämnas med att peta öronen med hennes tandborste, rakar sitt assgrass med hennes rakhyvel och loskar i bommulsrondellspaketet. Helt galet.
Fnatta springer runt i högvarv och skyller på mig när halva limpan är uppäten, den andra halvan vill säga. Hon hade visst en sån "tjej-kväll" här om dagen, och hennes polare åt upp halva. Okej att jag har långt hår, men så jävla långt är det inte. Som tur är ska jag klippa mig idag och jag kapar av rubbet. Så! Nu ska jag väl för fan aldrig mera få skulden för vad hennes tokiga polare ( LÄS: LOLLO ) hittar på?

Onsdag 17/9 17:10:
Fnatta ska ha vinkväll och hoppas på få till det med Benet.
Sophie pysslar om Lilleman, som fått en kråka i snoken och är döende.
Martin ska klippa sig, fint!

Bubblare:
Fide har gått och blitt kär i Idol-Natta!

taskigt

Jag har hamnat i en liten dispyt mellan vänner idag på jobbet. Utan min egentliga mening så hamnade jag mitt emellan två stycken. En tjej ligger lite med en kompis och han är väl kanske inte den snällaste, mot denna rara tjej. Idag på dagen får han ett sms från henne där det står:
" -  Varför ligger vi inte längre? "
Varpå han egentligen inte orkar ta diskussionen när han glider runt bland andra brudar, men skickar tillbaka:
" Du luktar illa, vill du ligga får du ta och leta upp duschmunstycket och tvätta dig "

Shit! Slag i magen?

update:
felaktig fakta har uppgivits i detta inlägg, jag var för trött när jag tänkte på två olika saker samtidigt. Redaktionen ber om ursäkt. Felet åtgärdat

mardröm?

När jag kommer hem så har jag ett par rutiner som jag följer varjedag och gör jag inte dom så känns det som om nånting fattas. Som en cigarett utan eld lixom..
Idag när jag kom hem och skulle utföra mina rutiner i vanlig ordning så hände nåt som inte är i närheten av "the shit". Eller, jo, det är det, men det är inte så niiice..

Jag kom hem, tvättade tassarna och sätter på en bra dänga på datorn, oftast hårdrock eller nån tryckare-aktigt, beror på hur mycket man egentligen har gjort på jobbet. Glider ner på ringen och släpper allt och glömmer det dära runt om kring en och ska skita.. göra nummer 2 helt enkelt. Och då brukar jag dagdrömma mig iväg, så varje dag så är det nån ny story om vad som vore det ultimata sättet att leva på, en exotisk dröm eller ba en helt vanlig svensson-dröm. Men idag så var det utöver det vanliga. Drog på The Unforgiven III och klämde ut allt helt enkelt. Och somnar!! Vaknade lite senare en aningen stel och så vare bara och kasta sig i duschen. Oj!

hemma

Nu är jag hemma sådär tidigt igen. Jag vet inte vad det är för fel på mitt arbete, som betalar ut full lön för fem timmars arbete. Men men, jobbar man hårt når man framgång.

jaja..

Hej Bloggen! Idag, eller inatt snarare, ska jag vara båtvakt. Det känns sådär kul. Uppe hela natten och jobba hela dagen, men som tur är har jag sovit i tre timmar idag på dagen, hur skulle jag annars orka jobba ens? Fysträning nu, snart, efter jag dragit i mig en kaffe latte och bloggat som värsta tjejen. Hej hej..

Fnatta har sms-tumme med Foten och Nicke äter mat och jag är sjukt taggad på träning! Noll poäng..Puss hej!

en vanlig dag i gränderna

I en lägenhet där tre personer bor, varav en är donna så är det lätt att det förvandlas till en grabblya. Här finns den senaste teknologin i diverse modeller. Det är XBOX 360, Playstation 3, datorer, routers och modem. När det är två grabbar som spelar spel där det går ut på att vinna över den andra i poäng,antal gjorda mål eller och skicka en liten boll långt åt helvete så är det alltid krig. Det är lixom ingen som vill erkänna sig sämre än den andra, och hur kul är det egentligen att förlora? Så vi har våra duster inom Guitar Hero, Tiger Woods, NHL08, PES8 och Euro 08.
På normala arbetstider så sitter Niclas och spelar Xbox som om det inte fanns någon morgondag, och jag som arbetar på dessa normala arbetstider tappar ju försprånget. Och när han arbetar så finns det andra sysslor att pyssla med. Det är tvättstuga. det är laga mat och det är vila. Vilandet utegår hemsk ofta och det är väl inget jag direkt föredrar.

Så imorse gjorde jag en kupp mot Niclas. Jag ställde klockan svintidigt, satte i öronpropparna och sov! Och så gott jag sov. Niclas vaknade och klättrade över mig och krigade mot en väckarklocka han aldrig sett. Skitförbannad går han och lägger sig igen för att bli väckt av min mobilklocka tio min senare. 1-0 till mig.. Trodde jag.

Klockan 13.12 ringer jag och säger att jag parkerat kärran och undrar vad han gör.
SPELAR!!! Finns det inget stopp på mannen? Kontrollhelvetet kommer växa fast i handen på honom snart. Jag ska börja ta med spelen till jobbet eller nåt. Jag kommer förlora snart! Tycker du det är kul att förlora? Nej, just det!!

Tisdag 16/9 14.22:
Fnatta jobbar.. trist. ( HAHA )
Martin är hemma och ska inta fosterställning och sova.
Lilleman umgås med bror sig och aktiverar sig pga diverse anledningar.

www.stockholmistheshit.com

Från igår kan man surfa hit på www.stockholmistheshit.com. Läckert va?

Hemma kl 13 från en allt för skön arbetsdag. Inte visste ja att man kunde va hemma så tidigt om man kom i tid på mornarna. Idag när jag stod i en hiss kom en gubbe och hörde sig för lite och undrade vad jag jobbade med, hur det gick till och mitt i en mening, då jag svarar på en av hans många frågor, så säger han, när han hör hiss-rösten:
" - Lyssna, dom har stoppat in  en smålänning i hissen, fyfan va kul. Rätt åt den där snåla jäveln "
Jag började asgarva.
Apropå hissar. Hur kommer det sig att när man åker hiss så kliver man alltid av innan angiven destanitation om hissen skulle stanna på vägen? Det står ju förfan i hissen vilken våning man är på!

23.15

Som alla andra kanske inte vet så skaffade vi oss en liten asiat förra veckan, för 250 bagis i månaden. Plan Sverige stod för lillen och helt plötsligt så är man tvungen att ta ansvar. Hur många vuxenpoäng är det och vara fadder? Iallafall så känns det bra.

Jag förlorade två grogg och en bira på straffturneringen mot lill-slipsen idag på träningen. Så seriöst är vårat lag, så man kan tävla om spriten och så undrar alla varför det är sjukt jobbigt att träna fem dagar i veckan och mjölksyran flödar. Vi spelade match i fredags och vann mot Solna med 7-4. Rekord för mig som presenterade mig med en ass och inga utvisningsminuter. Alexis måltjuv slog in min puck på mållinjen, annars hade jag fått mål iställe. Jaja..

Gonatt. 

it´s just one of those days

Idag har det varit en sån där dag som bara har varit. Jag har varit slapp, slö och likgiltig. Som vanligt då tänker vissa, men idag är det värre än vanligt. En sån där dag som är tråkig och får en på dåligt humör och så. Jag parkerade felaktigt för att komma så nära som möjligt, körde mot enkelriktat för att slippa åka långt och åkte hiss när det bara var en trappa. Både upp och ner. En sån dag har det varit. Tänkte inta fosterställning och sova nu.

bästa kompisar

Ja har en kompis som jag var ut å reste me i två veckor i slutet av juli och i början av augusti. Sen en vecka efter att jag kommit hem så var vi på samma fest. Då var jag tydligen för full och otrevlig och hade inte varit den bästa festprissen. Igår ringde han mig för första gången på sex veckor och berättade att han inte ringt för han hade inte orkat ta det me mig innan och att han tyckte jag behövde hjälp. Gå och prata med nån och så. Sen bestämde vi att han skulle ringa idag. Och det gjorde han inte.

Det kallar jag vänskap!

schyssta killen

Jag är den schyssta killen. Ja, ni vet den där promillen
av oss män som faktiskt inte bara glor på dina bröst.
Som gillar konst och pelargoner, aldrig vinner diskussioner
enbart för jag nyttjar styrkan i min röst.
Som kan ge råd och stöd och tröst.
Jag är förstående och mjuk. Jag kokar te när du är sjuk
och när din kille har gjort slut är det hos mig du gråter ut.
Och jag tar hand om dig med kex och ost och vin.
Och håller om dig när du snyftar tyst att alla män är svin.

För jag är den schyssta killen. Ett av få manliga snillen
som förstått att det finns orättvisor mellan våra kön.
Och att jag själv i mångt och mycket har en del i könsförtrycket.
Att vi män så gott som jämt har högre lön.
Rätt att tränga oss i kön.
Jag är så p.k man kan bli. Härskarteknik och fördomsfri.
Om jag är feminist? Jag ber! Numer är jag nog mer av queer.
Och uppå internationella kvinnodan.
Då demonstrerar vi ihop och läser Edith Södergran.

I ett sjukt patriarkat är jag din manlige kamrat. Jag gör mitt allra bästa för att vara
genusobjektiv. Och jag är inte den som klagar över stängda tjejmiddagar och jag ställer inte till
nåt himla liv, när du tafsar på pin kiv.
Jag håller både mask och trut när vi om torsdan rumlar ut och du blir aspackad och plump och
raggar småpojkar på Gump.
Och ifall ingen låter charma sig omkull
ställer jag upp på lite oskyldigt och kravlöst kompisknull.

För jag är den schyssta killen. Biten utav tjejbacillen.
Det är helt okej med skämt som rör min kropp eller potens.
Och det är klart att jag försvarar dig mot andra onda karlar.
Ber om ursäkt för vår usla existens.
Jag lider med din mens.
Ser inget kön bara person. Jag finner ingen attraktion
i den nervösa energin hos en kåt och glad blondin.
Nej, om en kvinna nånsin skulle få mig kär
ska hon va vildvuxen och lesbian och SCUM-reaktionär.

Ja, sån är din schysta kille för det var väl så du ville
att jag skulle vara för att kunna godkännas som vän.
Att jag är blek och len i hyn, bisexuell och androgyn.
En form av acceptabelt undantag bland män.
Som insett sanningen:
Min manlighet är blott ett skal. Jag vill bli genusneutral.
Göra bot och bättring och radera, operera och kastrera
varenda del av mig som upplevs maskulin.
Sen kan vi tjura med varann och sjunga alla män är svin!

he´s back

Lilleman och jag intog värdsan, Borsalino. Där vi konsumerade pizza, lärba och sallad. Vi kom även in på en vadslagning som handlade om hur lång tid det skulle ta innan Burken, som serverar nere på värdsan, skulle hamna i Fnattas säng. Jag trodde snarast, Nicke trodde en vecka. Hoppas ba kiosken här på hörnan säljer rubber.

Den förlorade sambon är tillbaka efter en helg nere hos serieledarna som spöa Bajen me 2-1 idag. Davies fick näta tillslut. Söder bröder... va hände? Och nu får han spö av mig i box!

jag förs framåt av kraftiga vindar

När jag hoppsar ner till tvättstugan med två Ikea kassar fulla med tvätt så hör jag hur publiken på söderstadion överröstar Kenta´s låt "Just Idag Är Jag Stark". Sweet tänker jag, Bajen lirar hemma i eftermiddag. Skyndar mig och slänga i tvätten för att gå upp och kika fotbollen på tv. 0-1 efter 14 minuter? Vafan.. Tony Gustavsson, vad hände?
Kalmar leker fotboll och Hammarby jagar kvitteringen. I paus ritade Jens Fjällström upp en målvaktstavla och 9871 personer har sett Bajen spela slarvigt och dåligt i första halvlek!

lilleman, vart är du?

Lilleman är påväg hem. Och Fnatta har faktiskt hållt sin del av dealen hon föreslog själv efter ett par för många på arken i fredags.
"- Om du får Benet att sova hemma hos oss så ska ja vika alla dina å Nickes kläder. "
Sagt och gjort så har hon vikt massa kläder nu när jag kommer hem för och vika, så nu fick jag lite dåligt samvete, för då hade jag kunnat vandra runt i frösunda lite längre. Men, men.. så kan det gå.


nattsudd

Efter att ha tvingat mig att tjuvkika säsongspremiären och avsnitt två av Gossip Girl,säsong 2, som hon så flitigt laddat ner så somnade min bordsdam med ett par mumlande sista ord:
" - du tar soffan inatt "
Jahapp, tack för det!

Så mycket för att visa mina matkunskaper så nu sitter jag här i min ensamhet och lyssnar på Metallicas nya skiva. Det är ett mästerverk.
Pratade me Taylor innan och han berättade diverse historier om fläskfilé och brasilanska bajjlådor. Han hade somnat så hårt runt middagstid så han hade sovit bort bäddmadrassen. Skumt.

Nicke röjer bort Kalmar, senast ja hörde nåt så svamlade han om hur skönt det var att göra ansiktsmask med gurkor för ögonen och ikväll, då minsann skulle han få höra shot!

Det dära aslånga inlägget som skulle berätta om vem, vad och vilka uteblev tror jag.
Ut med det gamla och ring in det nya.

kalv-mar

Medans jag ligger och funderar hur det gick till när Taylor skickade sitt batteri i plurret utanför arken igår kväll så ringer Lilleman och säger att han ska riva hela Kalmar, särskilt den där leråkern till fotbollsarena sa han, för Nicke, han är minsann AIK:are. Helt äckligt! Söder bröder glöder! Heja Bajen!

Igår var vi ett helt gäng på den så kallade fjolljollen, eller Patricia som den osså heter. Det var jättekul och Calle T skickade i sitt batteri i plurret som ni redan läst och Jätten blev alldeles för full och lill-Linus blev lack när han efter en timmes frånvaro undrade varför hans grogg var slut. Jag fick skiten..

Kalmar:



vi bytte lag!

Jag och Lilleman tröttnade, släppte sargen och gick vidare. Ni som stannar kvar,stannar. Och ni som inte vill får läsa fyllebloggar och sånt. Jag fick blogggen i ett sms, och ger härmed tillbaka den.

Ni som har läst den förra bloggen, har ju på ett ungefär lite koll om vad,vem och vilka. Jag ska försöka sammanfatta allt i ett aslångt inlägg så är det avklarat sen. Men inte nu. Välkommen

RSS 2.0