fyfan för ishallar

Idag har jag varit hos pappsen. Där serverades det pannkakor, och sen en kopp kaffe på det. Gott.
Sen har jag varit och tittat på min tjocke vän Fide som har tagit upp sin hockeykarriär och lirar i trean. Dom låg under efter halva tredje med 6-3 och Fide nötte. Då åkte jag hem. Kall som en isbit borstar jag tänderna med te, kliar mig på pungen och pussar mig själv gonatt!

vattenskalle

Såhär efter maten gillar jag och ta en kopp kaffe, pula upp en snus under läppen och sätta mig vid datan och kika igenom nyhetsflödet. Betar först av jättarna; Aftonbladet och Expressen. Läser lite om NHL, hockeytokig som jag är. Sen så går jag på dom lite mindre nätblaskorna och hamnar på Nacka-Värmdö Postens hemsida.
När jag går in på en sån här nät-tidning så läser jag alltid sporten först. Precis som när jag köper en tidning så tar jag alltid ur sportdelen först.
Iallafall. Där står det lite om hur Nacka vinner två raka och hade en tuff helg framför sig, det går bra i innebandyn för Värmdö och likaså i hockeyn. Det är en gullig reporter som skriver om Värmdö´s senaste bortamatch som råkade vara mot oss på Zinken i fredas. Och för att citera.

"
Kvällens snyggaste
Då hjälper det inte att Skarpnäcks tvåmålsskytt, Cargus, i den sista minuten bjuder på kvällens snyggaste kasse; ett stenhårt handledsskott på kort distans placerad i Marcus Axboms vänstra kryss. Otagbart.
"

Och på facebook så finns det en grupp som heter Skarpan Stars där vi spelare, ledare och allmänt folk får läsa och kommentera och vara så nära oss spelare som det bara går. Och för att citera Skarpans skadade stjärnmålis om inlägget i Nacka-Värmdö Posten;

"Risken för vattenskalle har aldrig varit större ;-)"

Denna målvakt som för övrigt kallas för Micke Självmål. =D
Ödmjukhet är A och O i min personlighet. ;-)

Och för er som vill läsa hela artikeln:
http://www.nvp.se/Sport/Varmdo-segrade-pa-Zinken/

torka

Mitt ledband i tummen är trasigt och jag har ont. Högerhanden, givetvis.

Jag har så jävla ont så jag kan inte ens torka mig i arslett!
Men misströsta ej, det tar 5 minuter med vänsterhanden.

borta bra men hemma bäst

Hur långsint får man vara? I fredags kastade jag ut fröken sömntuta efter diverse pekade finger och munhugg. Min anledning var att jag inte tycker det ska va massa folk hemma när vi inte är hemma. Och dricker man så mycket så man inte ens kommer ut när målet är krogen kan man fan stanna hemma. Och inte hemma hos nån annan. Men jag tycker hon kunde sett det från den ljusa sidan. Hon fick ju vakna upp i sin säng istället för en ostädad soffa. =D
Fritidsgården är stängd!


2 påsar, del 2

Hej igen. Vi torskade. 7-2, pinsamt.
Jag gjorde två mål. Nummer 6 och 7. Så nu har jag 8 poäng på 8 matcher. Förra året gjorde jag 9 mål och 2 assist på 23 matcher. Klar förbättring. Nu ska jag grina!

2 påsar

Hanviken - Skarpan.
Vi vinner!
Jag gör 1 mål.. Eller nej, jag hänger 2!

 

tokigt

Min brorsa.. Han är en jävla pajjas. Han har jagat mig med kryckor när han gick på dom, han har tvingat mig att rulla honom till bolaget, och han har kallat mig för fittunge. Men han är ganska rolig ändå. Det var en gång, för ett par år sedan, då han fortfarande hitta bottnar på ölflaskorna. Vi skulle på fest. En 60 års fest i Uppsala hos vår moster och hennes man. Det var han som fyllde. Vi var väl sådär taggade men  vi bestämde oss för ett litet vad. Vem som vågade somna först under talet. För dom brukar alltid ha så långa tal. Och då skulle man knyta handen och lägga den på pannan och låtsas somna och slå huvudet i bordet så allt bestick och sånt lät. Mitt i talet, för då skulle det väckas uppmärksamhet. Kul som fan. Och vem som vann låter jag er spekulera i själva.
Vi brukar alltid komma på massa hyss och vi är väl nästan släktens svarta får med tanke på allt tokigt vi gör. Även fast släkten innehåller endel veganer, cirkusartister, pianister och bla bla. Så verkar det ändå som om det är vi som är utkikade varje släktträff! Och mamma brukade alltid säga att vi inte fick skämma ut henne än en gång.

Jag vet inte varför ja skriver så mycket om min brolla. Det måste vara broderlig kärlek.


Snart är det nedsläpp. Eller rättare sagt 20h och 52 min!

trötter

Tja!
Idag har jag jobbat som vanligt och det var lika trist som vanligt. Fick en hyrbil imorse och det var sådär. En automatare som luktade vaselin och gammalt trä. Precis som en antik musikaffär eller liknande. Taylor bjöd på glass och kokade kaffe igen hemma hos oss och nu beger jag mig till träningen. Askul! Gameday imorn!

rolling down the street

När jag var mindre så hade jag en minicall. Kommer ni ihåg dom? Sånna sökare eller vad det kallades. Dåtidens innegrej innan mobilerna var ungdomsshit. Jag och min brorsa hade olika kodnummer man slog in så det kunde gå fort och det hela var ju så mycket roligare när man såg nåt annat nummer som man vände uppochner på sökaren så stod det nåt. Fattar ni? Annars kan ni prova er fram på en miniräknare och skriva uppochner.. jaja..

Iallafall. Jag gick i 7 d på söderbymalmskolan och jag var väl kanske inte den bästa av elever som gått på den skolan, eller som gick i skolan överhuvudtaget. Min brorsa hade råkat ut för en olycka och blitt påkörd av en taxi och en dramatisk tid på sjukhus och nerslagen i sängen utspelades. När han väl kom ut så var det i en rullstol. Han skulle bli återställd, men det skulle ta sin tid.
Klockan var runt 11 och jag fick ett meddelande på minicallen. Kommer inte exakt ihåg vad det stod, men det var nåt roligt och jag drog en lögn i skolan om att jag var tvungen och hjälpa min brolla som var handikappad hemma. Hjälpa han var ju rätt, men vad jag hjälpte han med kvalificerar sig nog inte som en ursäkt hos Ann-Marie jag hade tyska hos.

Det första han sa när jag kom hem var om jag hade mina inlines redo, för vi skulle minsann ta en tur upp till centrum. Det andra han sa var att om jag talar om det här för morsan så skulle hon tala om för henne att jag skolkade från skolan och det tredje han sa, lite smått och gått, var att vi skulle till bolaget. Grabben skulle ha Kir! Vi bodde på andra våningen, så först fick jag bära ner honom, sen rullstolen, sen fick jag stappla mig själv ner me mina inlines på.
Vi satte fart på köttransporten och mot bolaget rullade vi.
Väl därinne så fick vi först övertala personalen om att det var högst nödvändigt att jag hade mina inlines på mig, för axeln hans hade osså fått en kyss i olyckan. Sen körde vi runt som dårar där inne och flydde från vakten som jagade oss med elaka ord och tomma hot. Men vi kom undan, utan poliseskort och utan väktarslag. Vi rullade hem och brollan korkade upp. Om jag åkte tillbaka till skolan? Är du dum eller?


söndag is the shit

Hej blogglovers.
Vilken härlig dag det är idag. Söndag och allt. Igår kröp vi ner i soffan och kikade film, åt godis och åt chips. Vi var ute i fredags och ramlade in runt 7 på hemmaplan. Jag och Jätten var dom enda som var pigga och gick upp tjugo över nio och åkte och tränade, sen började förvandlingen.
Vi städade vardagsrummet, plockade ordning så gott vi kunde och nu ser det faktiskt helt okej ut, förutom köket, men vi ska så fort jag skrivit klart åka och köpa en bänkdiskmaskin, byrå och tvättstuga har vi bokat tills ikväll. Imorn börjar dom nya reglerna hemma och då jävlar ska dom följas. Söndag idag, lovely.

Söndag 26/10 13:03:
Fnatta är spårlöst försvunnen på bortamatch, och eftersom hon supit bort mobilen i fredags så går det inte och få tag på henne.
Lillen har gjort nytta och Martin är på äventyr och ska hämta Jättens tvättstugenycklar inne istan. Ikväll ska vi dubbelboka. Sen ska vi åka och köpa maskinen.


släpp sargen

Värmdö kom, Värmdö sågs, Värmdö segrare..
Vi torskade med 3-2, gjorde iallafall två mål.

Jag hade 50% rätt sa Jätten!
Nu är det radioskugga, ikväll blir vi styrda!

tja

Skarpan - Värmdö.
Serifinal.
Vi vinner och jag gör ALLA målen!
Puss hej!


"/

Det var en gång en kille som föddes i det kallaste januari 1983. Där hade han en mamma, en pappa, två bröder och en syster. Man kanske nästan skulle kalla honom för sladderbarn. Det är ju trots allt 6 år drygt som skiljer brorsorna åt!
När han växte upp så gick han på dagis Svanen och det bästa han visste var att göra i byxan och spela hockey. Som områdets nya talang på ett par rör, blev han snabbt med i grabb-gänget och fick vara med och spela land-bandy på gatan med garaget som sarg och med dom stora grabbarna som lagkamrater.
Han har slagit sig gul och blå på diverse sätt, och inte minst av sin storebrolla, det mellersta syskonet som han under större delen av uppväxten delade tak med.
Tills en sommar då han sopade gräsmattan med han och sen dess har dom varit så bra kompisar att dom tillochmed lånar skivor till varandra. Eller ne, nu ljög jag, för inte får lillebror kladda på storebrors skivor.

Efter en rad av upplevelser och fina familjeminnen så var denna unge grabb hungrig efter mer. Han packade väskorna och drog söder ut. Där fann han ett hem och fick en grek som chef på ett svartbygge nere i det djupaste Dannike. Där målar man kåkarna i kissgult och skjuter spikpistol på grekens gillestuga.

Efter en stund så ville han ännu mera söderut. Han fann kärleken i en dialekt som lät som en grötfrukost och gillade det varma klimatet, och det sydlänska humöret. Det passade så bra in på han själv. Tills vintern kom, då tog han sitt pick och pack och flyttade upp till moderort, Haninge.
Där fick han bo i morsans lägenhet. Stormtrivdes och hanmade i kläm med gestalten som uppfostrat honom i ett par militär-trosor.
Hockeyn har varit hans stora passion hela livet och har drivit honom över land och rike, från ishall till ishall. Och nu, ung och rebellisk, har han lärt sig att trampar bäst på tårna gör man själv, men man måste akta sina egna, annars smäller det, säger dom. Jag har inte en blekaste..

Vad gör denna man idag?
Han sitter sömnlös och kan inte riktigt hitta den dära procenten energin som saknas för att bära hans kropp till sängen. Han bor med två andra figurer i enskede gård, jobbar och står i och spelar sin hockey. Men sen får han höra att han är en jävla ö-bo. Sen när blev Haninge en ö? Eller är den det kanske? En av många öar i stockholms fina skärgård. Är Enskede en ö? Fuck ö-bor och gonatt!

Taylor:
Motherfuckers!

fladderbloggish

Det var ett jävla liv på den hära Taylor. Kommer hem och bjuder på Glenn Strömbergs delikatess, Tiramizû, har med sig ett paket kaffe, och så har han mage och vara dryg! Nu jävlar..

Idag har jag inte gjort ett jävla skit på jobbet, förutom att jag har haft bajsrace med en anställd på TT ( Tidningarnas Telegrambyrå ), på deras mugg. Han visste inte om det och jag tror inte han vet om de än, men jag vann! 
Taylor sa att han skulle vinna över mig alla dagar i veckan. =(

Ikväll ska jag träna. Det ska bli kul. Det är seriefinal på Zinken imorn, och pappa tycker det är för långt att åka. Jag tycker inte att han stöttar mig tillräckligt. Men passa hans båt, köra hans bil till fjällen och passa Pucken ( Asså, hunden som vi hade förut ), det skulle jag göra och så ber man om en enkel jävla sak och han säger nej, och häller upp en till Cointreau. Sen att han varit mattris och kört mig överallt i 20 år, det ser jag inte tillbaka på.
Trevlig kväll! 

48-21

Ja, så var det klart. 5-2 skrevs vinstsiffrorna till och Ekerö var egentligen aldrig nära. Nu vet jag inte om jag borde säga det, och jag kanske tar mig vatten över huvudet, men Ekerö, kan ha varit det sämsta hockeylag jag mött senaste tio åren. Siffrorna speglar inte matchen då vi vinner skotten med 48-21 och bor mer eller mindre i deras zon. En ass gjorde jag och brände ungefär 14 lägen. Jag har döpt om mig till BRÄNNlund. Sa jag att vi leder serien nu?

Är på värdens sämsta humör och vill ha en stor fet prilla under läppen men har ingen, och är trött som ett djur och vill inte jobba imorn.
Japp, jag är bitter!
Sov sött!

och så kör vi igen

Skarpan - Ekerö.
Jag vill göra tre kassar och jag tror på två-siffrigt!
Vi synd på Zinken.



samma jävla skitmåndag som alltid

Vilken härlig dag för hockey, ikväll så ska jag träna.
Är måttligt trött på måndagar. Jag hatar daghelvetet!
Våran härliga chef, verkar stå på ett ben och tro att han är värdens bästa chef. Han har höjt alla max gränser på hur mycket vi ska köra. Förut var det 50 stopp, nu är det 60. Han vill att vi ska göra vårat bästa för att visa att vi ska få bättre lön. I hans ögon är att göra det bästa jobba över varje dag GRATIS. Känns inte som ett alternativ. Vilken dåre.
Idag har jag stressat som fan för att få slippa jobba över, men hann ändå inte. Jag har krockat min pirra i dörrar, hissar, trottoarer och allt möjligt fler gånger än vad Jenna Jamesson har särat på benen.

Men när jag kom hem så stötte jag på Jätten, han hade planerat min dag. Bjöd på godis, kakor och middag på värdsan. Jag hann spöa han i två matcher på boxen osså. PES 08.

Nu ska jag powernapa i 27 minuter.

en tjej ja känner

Emma bor i Skåne. Där tar hon hand om två tjocka katter som inte har alla tassarna i golvet kan man säga. Katterna heter Izo och Vincent. När Emma inte är ute och rastar sina stora djur så spelar hon onlinepoker, dricker kaffe och röker.
Hon är en riktig hejare på att laga pommes frittes, en god köttbit och bea-sås. Jag blir hungrig, blir du?
Hon har båda fötterna på jorden och jobbar som kurator på ett dagis och har bytt lag. Jag förstår henne för jag ligger ju osså gärna med tjejer. ( Ja, ni förstår. ) Fast egentligen så vill hon vara med i Stockholms innebastugäng. Hennes partner verkar vara en riktigt trevlig prick. Och så röker hon. Gärna medans hon rastar tjockisarna i varsin sele. Det var nog allt. Sa jag att hon gillar att röka och lösa soduko?


utgående

Det har varit dåligt med bloggande under helgen. Vi förlorade i fredags med 2-1 och i samband med matchen så fick jag handen trasig, så det är först nu jag börjar få känsel i fingrarna igen. Nu knackar jag pekfinger vals. Helgen har varit fin. Vi hörs imorn helt enkelt. Trevlig kväll!

handleder

Det värker i mina handleder. Jag är sugen. Det ska bli kul =)
Trots att jag reklamerade mitt blad för två och en halv vecka och hämtade ut det idag så gick det sönder igen efter 10 minuter på is. Är det inte till för kyla kanske? Jag vet inte, och imorn så ska jag åka och reklamera igen! Båda bladen för båda gick paj på samma ställe. Skumt. Den där Frolov ( vinkeln på bladet ) har gjort sitt! Nu är det Kovalev blad för hela slanten så hänger jag kanske tre imorn.

21h 26 min till nedsläpp!

dagens tips

Fick ett bloggtips. Carolina Gynnings blogg. Den var cool och så läste ja lite kommentarer och shit på den. Och då hittar jag en Miss Attitude som var lite grinig:

"Carolina, lilla vän...du har ett sjukt bekräftelse behov. Du är inte snyggast i världen för det är jag..skillnaden äe att du är en media hora och det är inte jag. Jag behöver inte visa upp mig för hela världen för att folk ska ge mig komplimanger hela tiden. Jag VET att jag är vacker. Seda, tror du att du kan lura folk att du äter chips och ändå går ner i vikt? det är det ingen männinska som går på. Lägg ner.........du gapar och skriker i tv rutan ochså, blääää"

Vad är det för fel på folk?

ps. hoppas carolina läser det här nu så jag får en kändisläsare ;-)

fibra

Varför hänga läpp när det snart är helg?


16:32

Så var jag här igen. Idag har jag jobbat och nu tinar jag kyckling. Jag ska träna idag osså. Det ska bli kul, för imorn är det GAME DAY !! Nynan borta. Intressant..

När man har en hel pirra full med paket och ska lämna av dom hos en kund. Så vill man ha en underskrift. Då tar kunden listan och lägger dom på det översta paketet som jag precis ska lyfta av för lämna. VARFÖR? I mitt jobb vill man gärna stanna hos en kund så kort tid som möjligt för så fort som möjligt ta sig till nästa för att nå det slutliga målet. Att få åka hem. Då tar det massa extra tid om kunderna är så jävla taskiga och skriver under på paketen som man ska lämna.
Cargus is undrar hur jävla irriterande är det inte!?!?

Har varit som ett kolli hela veckan och har spenderat all min energi på allt onödigt som går. Springa som en jojjo fram och tillbaka till porslinsguden. Man ber visst inte bara till honom när man är bakis. Jag har snytit ut hela hjärnan i dasspapper och sover på dom mest konstigaste platserna. Här om dagen somnade jag men huvudet på soffbordet. Jag känner mig som ett jävla popcorn i skallen!


5-1, va hände?

Jag hörde om nån kaxig Pelle som skulle hålla nollan mot oss. Vi kan kalla han Pelle, eller kanske Marcus i det här fallet. Grabbarna krossade Lidingö med 5-1, och jag har spytt. Nu ska jag dricka Varma Koppen med kantarell smak. Nja..

Fyra raka!

match

Lidingö hemma.
Jag tror på vinst.
Jag skjuter hellre hårt i plexiglaset än löst på mål.
Jag siktar ALLTID X.
Noll poäng mot Lidingö.. PUSS HEJ!



faktiskt

Jag är trött, hungrig och bajsnödig!
Gonatt!!


21h 3min till nedsläpp

dan före dan

Idag när jag skulle starta bilen och åka till jobbet, så startade inte min bil. Utan jag fick åka bärgningsbil till Mercedes i Kista. På essingeleden i alla köerna. Så fick jag en svart sexig hyrbil med automat. Hur skönt som helst. Förstår inte varför inte alla bilarna har automat. Varför sitta och dra i en spak när det finns alternativ så man slipper? Den enda spaken jag drar i sitter inte i en bil. ;)

Imorn är det game day. Vi möter Lidingö. Deras målvakt har mordhotat mig och kallat mig för allt möjligt och ryktet går att han ska fan ta mig hålla nollan mot Skarpan. Oj då. Hårda ord mot oss stackars utespelare. Jag ska psyka honom. Det ska bli kul. Därför är jag extra laddad inför dagens träning så jag är riktitgt taggad tills imorn. Vi vann i fredags så vi har tre raka segrar nu och delar serieledningen med Värmdö och Hanviken. Snart kan det vara dags för dig och släpa dig ner och kika, slöhög. =)

gonatt

Söndag is over! Skönt det ska bli med en helt ny arbetsvecka och två nya matcher.
Sov sött blogglovers. Kovalev nätade inatt förresten =)

=)


den långa färden

Och så var helgen över. Och imorn ska man jobba igen. Kul tycker vissa, värdelöst tycker jag. Jag var på födelsedagsfest igår och sen så hamnade jag en sväng i stan på Wookhouse och Storstad. Sen börjar nånting av en resa som inte tillhör de vanliga. Så jag varnar känsliga läsare och mamma, sluta läsa här.


Alltså, jag var på födelsedagsfest igår, sen åkte jag in till stan och träffade ett gäng glada på Wookhouse. Nån gick hem och vi gick till Storstad. Där ringer coach och berättar att det är obegränsat med bira och korv där och dom frågar efter mig. Jätten var redan där och hade fått nån dam att inta ryggläge. 250 bagis senare var jag på dansgolvet denna hemmafest hade att erbjuda. Sjukt kul och sjukt mycket folk.
Sen kommer han, mannen med stort M. Peter MFeldt. Värdens största bög som trodde han var festens höjdpunkt. Jag tyckte inte det, Jätten tyckte inte det och inte fan tyckte bruden han limmade på det heller. Stuprörsjeans, uppknäppt skjorta med scarf runt halsen och en kavaj. 45 bast. Hallå? Hans taxi chaufför måste ha hört fel. Örby och Stureplan låter rätt likt. Eller så fattades dom sidorna i hans ordbok.


Runt fyra rycket bestämde vi oss för att åka hem. Jätten och jag bor 100 meter ifrån varandra. Vi lyckades lura till oss två moppar. Jätten fick en hockeyhjälm och jag fick ett ägg. Vi kickade igång asen och irrade iväg. Drygt en kilometer senare börjar Jättens moppe att hosta i nedförsbacken och det var precis som vi befarade: SOPPATORSK!
Likt en skollad råtta piskade jag upp Bettan och hämtade en soppa dunk. Och en cigg. Så i 80 knyck försökte jag röka, gasa och hålla soppadunken mellan benen. Allt gick galant utan att röka så den tände jag inte ens. Denna dödens sysselsättning. Vi tankade moppen full och ingenting hände. Vafan!



Tankmission

Nu var goda råd dyra. Ingen svarade när vi ivrigt försökte få hjälp med vad som blev ett problem när moppen inte ville starta. Vi rullade in den på en tomt och bestämde oss för att lämna den sårade. Vi bestämde oss osså för att komma ihåg adressen för att vi snabbt skulle kunna hämta upp den idag. Jätten kommer du ihåg adressen? För jag har då fan glömt den..

Vi gjorde vad som krävdes och hoppade upp båda på Bettan som fortfarande levde. Och vi åkte på alla parkvägar vi kunde hitta och tillslut ser vi en lysande snäcka. Shell-macken! Vi börnade in där och köpte korv. För Shell har godast grillkorv i sverige. Två korvar med gurkmajja senare så åkte vi hem. Det tog oss ungefär aslång tid att åka hem och såklart åkte vi vilse och vurpade nästan ett par gånger. Tjugo över sex låg jag i min säng naken och dunade in.



Två dårar på en moppe

Många dumma saker har man gjort och det här är nog det värsta. Vaknade upp illamående och bad till gud och tackade för livet. Nu är jag aningen trött, aningen seg.. och aningen ångerfylld.

dagens outfit

Hiss eller diss?



Hoodie: Gant
Skjorta: Ralph Lauren
Jeans: Levis Engineer
Sockor: Polo Sport
Skor: Jim Rickey

Husbilen: Förord

Det var fredag och vi var fyra stycken som skulle åka husbil. En semester som skulle äga rum i europa. Vi var två gamla klasskompisar, en skolkompis och en flickvän. Hängde ni me? Här har ni lite info:

Eva - Bästa kompis med Ida och skolkamrat till mig.
Ida - Flickvän till Basse och bästa kompis med Eva.
Basse - Bästa kompis med mig och Ida´s pojkvän.
Jag - Kompis med allihopa.

Så vi planerade och donade och hyrde en husbil nere i skånet på nätet och begav oss ut i Europa två veckor. Det var sjukt varmt, kul och upplevelserikt.

Det är 14 delar av historien och det kommer två delar i veckan. Enjoy

helg

Jaha. Då var det Lördag. Ikväll så ska jag på födelsedagsparty. Det blir en trevlig tillställning.
Igår så var vi ute i skogen och spelade mot Åkers. Vi vann matchen med 6-3. Efter att ha ledat matchen med 5-0 när det var 4 minuter och 55 sekunder kvar. Klantigt och slappna av då, men vi vann iallafall.

Och igår gick jag och la mig efter att ha skjutsat in damerna tre, Sophie, Jenny och Fnatta till stureplan. Dom skulle tydligen göra det osäkert igår. Vilket jag inte tvekar en sekund på. Nu är det bloggtorrt. Vi får höras helt enkelt.



ishockey lovers

Åkers borta.
Jag tror på vinst.
Jag hoppas på tre poäng, två mål och en ass.
Jag skjuter hellre hårt i plexiglaset än löst på mål.
Jag siktar ALLTID X.



Som sagt, vilken härlig dag för hockey!!

skarpan

Idag när jag kom hem från jobbet så tänkte jag bara på en sak! GAME DAY!
Ikväll smäller det mot Åkers borta. Vi har bra lag, vi kan vinna. Poäng ute i skogen ikväll är godkänt.

Jag har mina små skrocker innan jag ska spela match. Lite rutiner som jag gör innan och har gjort många många år innan jag beger mig mot hallen.

Jag duschar alltid minst 15 minuter innan jag åker.
Jag har spelat i samma sockor så länge jag kan komma ihåg ( dom tvättas emellan åt, ja lovar. )
Jag sätter alltid på mig utrustningen från vänster, dvs alltid vänster dammask, sen höger. Vänster benskydd, sen höger. Tejpar alltid vänster benskydd först, knyter alltid vänster skridsko först och har alltid luggen under hjälmen åt vänster. Varför vet jag inte. Men jag vågar inte bryta mönstret..

Vilken härlig dag för hockey, ikväll vinner vi!

bicycle race

För ungefär en månad sen så dök det upp en lapp i en port där det bor en tjej jag känner. Där stod det att en rensning av cyklar skulle äga rum den 8 oktober ( läs igår ). När hon kom på det igår kväll så springer hon ivrigt ner till cykelrummet och kollar ifall hennes kära ägodel står kvar i förrådet. Det visade sig att det gjorde den inte alls för hon hade glömt att märka sin cykel. Hon har skjutit upp det varje dag i en månad. Så nu är hon förbannad och tycker att det är lite orättvist och vem tar en sån fin cykel och tror att det inte är nån som äger den. Så nu sätter hon upp en lapp i sin port av ren ilska:


faktaruta:

Martin är disco.

Sandra är bög.

Linn smugglar en limpa cigg och vingummi från Grekland.

Jennifer samlar pengar, men inte längre till en bil, utan till tjack och kådisar.

på resande fot

Enskede:
Med Nicke ur krokarna så passar Fnatta på att även sparka ur mig ur lägenheten, för ikväll kommer Benet. Eller Foten, eller Axel som han egentligen heter. Dom åt middag på värdsan och skulle mysa mycket ikväll. Han hade skickat nåt skönt sms som fick Fnatta i gungning.

Onsdag 8/10 kl 21:17:
Lilleman är i Finland för jordfästning. Trist. Hur ska vi kunna klara oss utan hans nonchalans och glädje för shots?'
Jag blir uppläxad av en svensk(a)lärare.
Fnatta ligger på rygg.
 


halva inne

Vi vann igår. Hemmapremiären mot Gnesta. 4-0 skrevs slutsiffrorna till. Gjorde mål igen..
När jag har gjort mina ritualer efter matchen hittar jag en gullig lapp på bilen..


polis, polis, potatisgris

Den här dagen var ju bra.
Jag försökte konsten att dricka kaffe, skriva lastlistor och ta en snus samtidigt och farbror Polis kom och tyckte jag vinglade lite väl mycket. En ursäkt senare var jag beredd på att blåsa i mätaren när dom kommer indundrande och säger att dom fått utryckning. Så det var tur att det inte var igår nån fyllde år. Eller jag var sugen på en bira, eller ännu mer tur att det inte var lördag igår.

Väl på jobbet så jobbar jag på som vanligt, fast jag verkar ha blivit företagets slav de senaste två veckorna. Får omänskligt mycket att göra. Lite tråkigt, men man rör på sig om dagarna iallafall. Fast jag föredrar och sova en-två timmar på förmiddan.

Men jag klarade mig hem oskadd. Och idag hann jag med att sova så jag är riktigt taggad inför matchen ikväll. Syns vi där?

hemmapremiär

Gnesta hemma.
Jag tror på vinst.
Jag tror på tre poäng, två mål och en ass.
Jag skjuter hellre hårt i plexiglaset än löst på mål.
Jag siktar ALLTID X.

Hemmapremiär!


hemma

Tjena bloggvärden. 20 timmar och 35 minuter till nedsläpp.
Kom precis hem från träningen och har ätit inte mindre än 7 stycken leverpastejmackor. Fick tre limpor GI-bröd av Jätten. Han kör brödbil nu.
Men iallafall. Imorn är det Fight Night. Skarpan - Gnesta. Hemmapremiär. Zinkensdamm. Inomhus. ( vi spelade utomhus förra året som enda division 2 lag i hela sverige. )
Jag är laddad.

Jag och Mille har en tävling. Att kasta tejprullar i papperskorgen efter träningen. Vi kastar varannan vecka. Jag börjar kasta, han får en gainomax för varje gång jag missar och varje gång jag träffar så blir han av med en. Han ligger tre plus. På lördagar vänder serien.

På tal om lördagar, så börjar serien "Husbilen" här på bloggen på lördag. Håll tillgodo.
Gonatt.


vi spelar på samma kant ;)

tjuvlyssnat

Riiiiiiiinnnngg ( telefonen ringer )

Kille 1:
Nämen tjena, det var fyra veckor sen sist typ, hur är läget?

Kille 2:
Jodå, det är bra.. Mycket i skolan. Hur är det själv?

Kille 1:
Det är bara bra, tack

Kille 2:
Jo jag tänkte på en sak, du behöver hjälp.

Kille 1:
Jaha..

Kille 2:
Gå och prata med nån och så..

Kille 1:
Ok, fast kan inte du och ja träffas och prata först?

Kille 2:
Jo, absolut, jag ringer dig imorn. Vi hörs då.

Kille 1 tänker, ungefär en månad efter samtalet, om kompisen tog fel på dag.


när jag blir sur på dig så tar jag bort dig från facebook

Facebook. Denna sjö eller ska man kalla det hav av bekantskaper. Hur gick det egentligen till innan man hade facebook?

Idag har jag märkt att jag blitt borttagen av två stycken på facebook senaste veckorna, varför vet jag inte riktigt. Eller jo, en vet jag, men jag tycker det är larvigt.
"Vi var osams då, och du sa att vi inte skulle höras". Men att prata på msn, sms:a och umgås med gemensamma kompisar fungerar tydligen. Kunde man köra den i skolan?
"Vi är osams nu, så nu tar jag bort dig från min klass" ? Det hade kanske varit nåt.

Varför den andre har tagit bort mig spekulerar jag inte i. Det är klart att det är tråkigt, men det är inte direkt så att man sitter och skriver med alla hela tiden, men det är kul med lite uppdatering när man ändå har känt varandra länge, haft kul och har gemensamma kompisar. Men jag har 418 vänner på facebook, så vad ska jag med dom till?

andra sidan

Söndag. Ångest.
Just det, så började det förra inlägget..
Jag bjuder på en låt istället =)



backchecking

Söndag. Ångesten är här och jag är astrött. Som tur är så ska jag ju jobba imorn, för det är himla roligt.
Jag har inte gjort ett enda knop idag och har kollat på College, På Smällen och Torkel I Knipa. Och nu ligger jag och tittar på när Näslund och Co i New York Rangers kör över Tampa Bay Lightnings. Inte målmässigt, men annars. 33-6 i skott efter två perrisar.
NHL har börjat och nu är det julafton fram tills maj typ. Kul. Montreal torskade premiären mot Minnesota med 3-0 = Kovalev poänglös =(

Jag vann fyra i rad igår. Fast vi spelade inte med sånna dära brickor som man har i ett ställ utan vi spelade med jugoslaver i soffan. Nicke hade brakfest igår innan dom begav sig in till stureplan och agerade elit. Jag stannade kvar i min säng och försökte sova tills jag dog. Det gick sådära. Men dom ölen jag drack innan alla gick gjorde mig radiostyrd. ikväll är det fight night. Pittsburgh - Ottawa. Sid the Kid vs. Alfie.

örnen har landat

Kylen är full och Lillen laddar stripshow

 


ikväll kör vi!!


lilleman @ party

Hålla sams en månad? Nej det går inte.. 100 spänn!

Lilleman har födelsedagsfest och här sitter han och ritar välkomstlapparna och bordsplaceringen.


Nu sitter vi och dricker bärs medans Fnatta städar. Det är så skönt att hon har hittat sin roll i "familjen". Örn är på ingång och det är party ikväll. Hörs.

Lördag 4/10 18:18:
Fnatta skurar nu, jäkla städkärring. =)
Lilleman beordrar Tobbepolar´n och köpa groggvirke medans vi dricker bira.

PS. Vi vann igår. 4 - 1. En kasse ba.

game day

Salem borta.
Jag tror på vinst.
Jag hoppas på tre poäng, två mål och en ass.
Jag skjuter hellre hårt i plexiglaset än löst på mål.
Jag siktar ALLTID X.

Seripremiär!


vad är vi?

Jag har varit och tränat. Det är skitkul. Om ni jämför ett litet barn som väntar på julafton så är jag lika sugen och längtar tills imorn kl 19.30 när det är nedsläpp i seriepremiären. Ska bli sjukt kul. 30 kassar innan jul?

Åt kycklingfilé, hemmagjord pompa, hemmagjord tzatziki, bröd och sallad hemma hos Taylor idag och hans goda äppelpaj. Sen blev det ett par matcher i NHL 09 på PS3. Vem som vann? Dum fråga. Det ända jag hörde var
"Nu är det rysslek, det är omöjligt och få tag på pucken."
Inte lika många bortförklaringar som Lilleman skickar ur sig när han förlorar med 7-8 puckar. Dessa matcher var jämna och tacklingarna var utomordentliga. Jättekul spel det där.


vkc´z-öm...
Oj, jag somnade och slog pannan i tangenterna. Godnatt.

Taylor:
Cargus is undrar varför man måste vänta hela jävla tiden.

Cargus:
Ska jag skriva det?

Taylor:
Aa, det är riktigt.


arselldag

Dagen kom och den segrade. Var på Kellys och skulle dricka nån öl me Lilleman som fyllde år. Jag skulle åka hem senast tolv. Men då får jag en snilleblixt och beställer in två grogg och två bira. Lagom radiostyrd så svarade jag artigt på de två mexarna som sökte trubbel runt halv två på donken där vi blint beställde samma meny som dom innan. Det var en hel del. Nopplien innan hade beställt åt hela sin familj. Vad dom gjorde där så sent låter jag någon annan spekulera i.

Tre och en halv timmes sömn senare var det dags att åka till Mercedes i kista och hämta hyrbil. Kul. Dagen rullade på och när jag sen kom hem så fick jag en inbjudan till Taylor som har köpt 30 kg kyckling han behövde hjälp och bli av med. Och som de flesta vet så är inte jag den som tackar nej till mat.

Dagens stadsdel: Solna

ja må han leva..

Lilleman fyller år idag. Han är född 86 så han blir asså.. 22 år. Kul för honom. Jag kommer ihåg när jag var i hans ålder. Det var tider det.. Grattis Nicke!!

Dom var ut igår och firade lite på förhand, men såfort klockan slog midnatt så vare födelsedag och Nicke blev bjuden på shots å fan vet moster. Fnatta var me. Och blev tydligen så full så hon blev sjuk idag. Stackare..
Men jag har iallafall jobbat och slitigt idag och när jag kommer hem ligger svullorna under täcket, Hulken på TV och godis och läsk. Som tur är så är dom färdigätna så jag har massa läsk,godis och mintchoklad till mitt förfogande.

Onsdag 1/10 kl 16:07:
Fnatta blir förhörd av Lilleman om sjuka sexfrågor och hur pass mycket hon skulle exprimentera. Otroligt nog så var hon inte så intresserad av att bli pruttad i munnen eller spy på sin partners penis och sen suga upp det. Nu vet inte jag vad Lillen har för erfarenheter, men jag tyckte inte heller det lät så spännande.
Martin svullar!

RSS 2.0